Vispad yoghurt- & mascarponekräm med lönnsirap!

Lönnsirapskräm bakalite.se 1Vispad yoghurt, färskost och lönnsirap ger en mjuk och len kräm med lätt syrlighet och god sötma. Passar perfekt till jordgubbar!

Om du skulle ha tröttnat på grädde eller vaniljkräm så är det här ett alternativ att toppa bären, frukten, pajen eller liknande med.

Det kan även vara gott att äta krämen som den är, eventuellt har jag provat.
Lönnsirapskräm bakalite.se 2Yoghurt- & mascarponekräm

1½ dl yoghurt, ca 10%
1½ dl Mascarponeost
3 msk lönnsirap

Topping:
1 msk lönnsirap

Instruktioner:
1. Blanda allt i en skål. Vispa slätt.
2. Lägg krämen i en skål och toppa med lönnsirap.
3. Servera till bär eller frukt eller toppa nästa sockerkaka med krämen.

Enkelt & gott!

39

Författare: Yvonne

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x