Tre ingredienser – noll glassmaskin – noll krångligheter – miljarders gott.
Återigen, varsågod till en förbannat god glassvariant att bjuda dina nära på!
Du väljer naturligtvis själv hur mycket hasselnötscreme (mer känt som Nutella) du vill ha i, jag hade en hel burk av en mycket god variant från Reneé Voltaire men du kan såklart välja vilken sort du vill.
Glass med hasselnötskräm
1 form, 1½ liter
5-6 dl grädde
1 burk kondenserad mjölk (397 g)
200 g hasselnötscreme (eller mer)
Instruktioner:
1. Vispa grädde fluffigt.
2. Vänd ner all kondenserad mjölk och häll upp det i en form.
3. Värm burken med hasselnötskräm något så att den blir rinnig. Häll ner i mitten av formen och rör om litegrann med en sked.
4. Ställ i frysen minst fem timmar, eller mindre om du använder en grundare form.
Enkelt & gott!