Kall hjortronsås!

Hjortrondip bakalite.se 1Hjortron var det, igen. Välkommen till hjortronbloggen!

Här är en busenkel och kall sås med smak av hjortronssylt. Det kan serveras som tilltugg i krustader, sås till kött, som dipp till chips. Oändliga möjligheter!

Hjortronsylten gjorde jag på enklaste vis med syltsocker. Självklart kan du använda köpt sylt lika väl.

Hjortrondip

2 dl Crème Fraiche
2 krm chili (efter smak)
1 tsk salt
1 dl hjortronsylt

Topping: (kan uteslutas)
1 msk hjortronsylt
1 krm chili
1 krm flingsalt

Instruktioner:
1. Rör ihop Crème Fraiche och kryddor.
2. Rör ner det mesta av hjortronsylten, spara lite.
3. Häll upp röran i en skål, ringla den sparade hjortronsylten ovanpå och toppa med chili och salt.

Enkelt & gott!

44

Författare: Yvonne

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x