Min bästa pepparkakskrydda

Pepparkakskrydda bakalite.se 1Pepparkakor är en åretruntkaka så ingen kan anklaga mig för att tjuvstarta julen. Så du vet.

Här är min blandning, såsom jag gillar min pepparkakskrydda. En del brukar skippa kardemumma men det är en av mina favoritkryddor så det gör inte jag. Det ska vara tillräckligt med ingefära för att det ska ge ett litet litet sting, kakao för färg och för att plocka upp smaken extra. Kanel och kryddnejlika är de två absolut viktigaste kryddorna i den här blandningen men, alla behövs.

Mitt recept på Pepparkakor hittar du här.

Vet att jag tjatar om det men att ge bort en liten glasburk i present är så trevligt. Dela med dig av din pepparkakskrydda och bjud in dig själv på nybakat. Som en bonus.Pepparkakskrydda bakalite.se 2Pepparkakskrydda

5 msk kanel, malen
4 msk ingefära, malen
3 msk kardemumma, malen
3 msk kryddnejlika, malen
1 msk kakao

Instruktioner:
1. Blanda alla ingredienser väl och förvara i glasburk.

Enkelt & gott!

16

Författare: yvonnelandin

Prenumerera
Notis om
guest

2 Kommentarer
nyaste
äldsta mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
T
T
2 år sedan

Hur mkt tar du av kryddan till
En sats pepparkaka deg

Yvonne
Svara på  T
2 år sedan

Hej T!

Kolla mitt recept på pepparkakor, länken ligger i texten ovanför. 🙂

//Yvonne

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x